Sponsors & Donateurs

Alles wat u moet weten over onze sponsors en donateurs

Inbrengwinkel Pino - Groningen

Inbrengwinkel Pino

Nieuweweg 10, 9711 TD Groningen
Tel. +31 (0)50 - 3143839

Inbrengwinkel Pino is een winkel waar u terecht kunt met uw tweedehands kleding, speelgoed, etc.
Na inbreng wordt deze gesorteerd en daarna in de winkel uitgestald.
U geeft hiermee uw goederen een 2e leven.
Door uw inbreng /vrijgevigheid kunt u wellicht een medemens een lichtpuntje bieden,
want helaas komt het óók in Nederland voor dat mensen leven op bijstands niveau.

Bij Inbrengwinkel Pino bent u dus zowel als inbrenger mede als client (koper) Van ewelkom!

Kleding of goederen die niet meer 100% zijn of zeer lange tijd in onze winkel zijn uitgestald, worden door Inbrengwinkel Pino geschonken aan Stichting Eemsmond Helpt de Polen.

NOTIE:  Cliëntele van Inbrengwinkel Pino kunnen ervan uitgaan, dat Ingekomen goederen in eerste instantie bedoeld zijn voor de winkel.

Inbrengwinkel De klederij - Groningen

Bronvermelding: https://www.tweedehandskledingwinkels.nl

Inbrengwinkel De Klederij

Gedempte Zuiderdiep 93, 9711 HD Groningen
Tel. +31 (0)50 - 3143839

De Klederij (voorheen De Inbrengwinkel) bestaat al 30 jaar, maar het concept is in deze jaren onveranderd gebleven. Het was geboren uit idealisme en enthousiasme.
Het terugdringen van verspilling, het less is more principe en de visie om mooie, draagbare kleding voor meer betaalbare prijzen van eigenaar te laten wisselen waren de belangrijkste motieven bij de start.
Het heeft geleid tot de winkel zoals deze nu is: een plek waar iedereen wel iets kan vinden waar hij of zij blij van wordt.

Een startpunt voor iedereen die een vintage avontuur in het Noorden van Nederland wil beleven!

Openingstijden :  Dinsdag t/m Zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur.
Inbrengdagen   :  Elke morgen tot 13.30 uur - niet op Zaterdag.

Kleding of goederen die niet meer 100% zijn of zeer lange tijd in onze winkel zijn uitgestald, worden door Inbrengwinkel De Klederij geschonken aan Stichting Eemsmond Helpt de Polen.

NOTIE:  Cliëntele van Inbrengwinkel De Klederij kunnen ervan uitgaan, dat Ingekomen goederen in eerste instantie bedoeld zijn voor de winkel.

Transportbedrijf Groenewold V.O.F - Stadskanaal

Bronvermelding: https://www.groenewold-transport.nl

Transportbedrijf Groenewold V.O.F.

Oosterstraat 57
9502 EE Stadskanaal
Tel. +31 (0)599 - 612098
Fax. +31 (0)599 - 620123

Al enkele jaren wordt er door Groenewold Transport V.O.F, een truck met oplegger beschikbaar gesteld.
Zonder deze sponsor zou het voor Stichting Eemsmond Helpt de Polen niet mogelijk zijn om onze
(hulp-)goederentransporten voort te zetten.

Groenewold Transport is opgericht in 1961.
Na jarenlang als eenmanszaak werd in 1983 overgegaan naar een V.O.F (Vennootschap Onder Firma)
De aktiviteiten bestonden toen al grotendeels uit internationaal transport.

Ons werkgebied bestaat uit:

• Benelux
  • Noord Duitsland                - Dagelijks.
  • Denemarken (Sjaelland)   - Dagelijks.
  • Zuid Zweden                       - Dagelijks.

Al het transport geschied onder de AVC en CMR conditie's.

Groenewold Transport biedt de volgende diensten:

• Transport van goederen: zowel losgestort als pallet- en stukgoed.

Hiervoor maken wij gebruik van:  Walking Floors / Tautliners / Kipperopleggers.

Een klant is voor ons :

• De belangrijkste persoon in ons bedrijf, onverschillig of hij persoonlijk aanwezig is, schrijft, mailt of telefoneert.
  • Een persoon welke niet afhankelijk is van ons, maar wij van hem.
  • Geen onderbreking van ons werk, maar de zin en het doel ervan.
  • Geen buitenstaander, maar een levend deel van onze zaak.
  • Geen persoon welke wij een dienst bewijzen wanneer wij aan zijn verlangens voldoen, maar welke ons een dienst bewijst wanneer hij ons de gelegenheid geeft dit te doen.
  • Geen dorre statistiek maar een mens van vlees en bloed die zijn vooroordelen en zijn vergissingen kan hebben.
  • Niet iemand met wie men een twistgesprek houdt of zijn intellect meet, want er is echter geen mens die ooit een debat met een klant gewonnen heeft.
  • Iemand die ons zijn wensen voorlegt, waarna het onze taakk is deze voor zowel hem als voor ons winstgevend uit te voeren.

De trefwoorden van ons familiebedrijf:

Protestantse Gemeente Uithuizen - Diaconie

Hoofdstraat Oost 18
9981 AH Uithuizen
Email: diaconie@pguithuizen

Al jarenlang is de Diaconie van de Protestantse Gemeente te uithuizen vaste sponsor/donateur van Stichting Eemsmond Helpt de Polen.
Zij doen dan ook jaarlijks een financiële bijdrage aan onze stichting.
Mede dankzij hen en alle andere sponsor/donateurs kan onze stichting, haar werk blijven voortzetten.

Menu >>> Transporten & Projecten