Wat ons uiteindelijke doel is

Het doel van Stichting Eemsmond Helpt de Polen is het verlenen van hulp aan de mensen in Polen.

Tevens sinds enkele jaren ook aan het Poolse gedeelte van Oekraïne.

Gedacht moet worden aan hulpverlening in de minder-validenzorg, ziekenhuizen, maatschappelijke- en sociale diensten en kindertehuizen.

Onze hulp kan bestaan uit het geven van kleding, goederen,schoolbenodigheden, medische hulpmiddelen, sport & gym benodigheden, maar ook uit financiële hulp.

Ook het daadwerkelijk meewerken aan/opzetten van projecten wordt gedaan. Met al onze wekzaamheden proberen wij de hulpbehoevende mensen in Polen weer een toekomst te bieden.